Algemeen Fysiotherapeut

 • €15 - €35 bruto p.u.
 • 18 - 36 uur
 • HBO Fysiotherapie

Zit houding en beweging in jouw DNA? Dan ben jij de fysiotherapeut die we zoeken voor onze praktijk! Bij ons draait alles om het behandelen van diverse bewegingsproblemen van het menselijk lichaam. Maar dat is niet alles. Jij speelt ook een essentiële rol in het adviseren van cliënten om pijn te verminderen, blessures te voorkomen en hun algehele welzijn te verbeteren. Dus, pak je kinetische tape en olie erbij, want jouw expertise is hier van onschatbare waarde! Ben jij klaar voor deze uitdaging? Lees snel verder en ontdek hoe jij bij ons aan de slag kunt!

Over het werk

Stel je eens voor: een wereld waarin steeds meer mensen vanuit huis werken, maar helaas niet altijd onder ideale omstandigheden. Ongeschikte stoelen, slechte tafels en bureaus leiden tot een groeiende vraag naar fysiotherapie. En het gaat niet alleen om verkeerde werkhoudingen. Ook het gebrek aan beweging veroorzaakt allerlei klachten. Bovendien hebben steeds meer mensen behoefte aan revalidatie na een Covid-19 besmetting. Gelukkig hebben wij de kennis en ervaring om deze klachten effectief te behandelen.

Als Algemeen Fysiotherapeut in onze praktijk ben jij de expert die als geen ander begrijpt hoe je het menselijk lichaam kunt versterken. In consultperiodes van 30 minuten werk je zelfstandig aan de behandeling van jouw cliënten. Wat ons onderscheidt, is de extra tijd die we nemen voor elke behandeling. Hierdoor kunnen we een betere werkbalans creëren en de best mogelijke zorg bieden.

Afhankelijk van jouw specialisatie, zal je je richten op het behandelen van pijn- en bewegingsklachten. Je helpt cliënten bij het herstel van spieren en gewrichten door middel van specifieke oefeningen en houdingen. Om dit te bereiken, maak je gebruik van diverse hulpmiddelen zoals fitnessapparaten, ballen en balanstoestellen.

Maar er is meer dan alleen de inhoud van het werk. Bij ons staat verantwoordelijkheid hoog in het vaandel. Als fysiotherapeut heb je de vrijheid om jouw eigen aanpak te bepalen, terwijl je kunt rekenen op de ondersteuning en samenwerking van jouw collega’s. Als Algemeen Fysiotherapeut heb je een breed scala aan taken en verantwoordelijkheden. Hier bij onze praktijk zul je onder andere:

 • Anamnese-gesprekken voeren met cliënten, waarbij je informatie verzamelt over hun medische geschiedenis en huidige klachten. Dit helpt je om een volledig beeld te krijgen van de situatie.
 • Op basis van de verkregen informatie een indicatie en fysiotherapeutische diagnose formuleren. Dit stelt je in staat om de specifieke behoeften van elke cliënt te begrijpen en een gericht behandelplan op te stellen.
 • Het opstellen van een behandelplan dat aansluit bij de individuele behoeften en doelen van de cliënt. Hierbij maak je gebruik van jouw kennis en expertise om de best mogelijke aanpak te bepalen.
 • Cliënten begeleiden bij bewegingstherapie, waarbij je oefeningen en technieken aanbiedt om de mobiliteit, kracht en flexibiliteit te verbeteren. Je speelt een actieve rol in het herstelproces van de cliënt.
 • Naast behandelingen geef je cliënten ook advies over hoe ze beter of anders kunnen bewegen in hun dagelijks leven. Dit omvat ergonomische aanpassingen, houdingsadviezen en tips voor een gezonde levensstijl.
 • Het analyseren en evalueren van de behandelingen en de behaalde resultaten. Je houdt nauwlettend in de gaten hoe de cliënt reageert op de behandeling en past indien nodig het behandelplan aan. Daarnaast zorg je voor een gedetailleerde rapportage van elke sessie in het cliëntdossier.
 • Als Algemeen Fysiotherapeut bij onze praktijk krijg je de mogelijkheid om jouw expertise te benutten en cliënten te helpen bij het herstellen en verbeteren van hun gezondheid. Je speelt een essentiële rol in het begeleiden en ondersteunen van mensen op hun weg naar herstel en het verbeteren van hun kwaliteit van leven.

Over uw team

AAFysio bestaat momenteel uit 8 medewerkers: 4 algemeen therapeuten, 1 manueel therapeut, een yoga- en mindfit instructrice en 2 administratief medewerkers. We werken samen met verschillende externe specialisten zoals een bekkenbodempraktijk en sport- en kinderfysiotherapeuten. Maar ook huisartsen, ziekenhuizen, voedingsdeskundigen en andere partijen in de zorgketen. Kenmerkend voor ons team is de aandacht voor samenwerken en het delen van kennis en informatie. De sfeer onder collega’s is gezellig, informeel en gelijkwaardig.

Wat wij u bieden

We stellen ons even voor

Je bent een fysiotherapeut met enige ervaring of juist net beginnende aan je fysiocarrière en je bent op zoek naar een dynamische werkomgeving waar je jezelf kunt ontwikkelen en je passie voor fysiotherapie kunt uitoefenen. Welkom bij AAFysio, een bloeiende praktijk met een team van 8 toegewijde professionals.

Ons team bestaat uit een diverse groep van 6 algemeen therapeuten, 1 manueel therapeut, , drie AAFitcoaches, twee administratieve medewerkers en één S&R instructrice. Maar dat is niet alles. We werken ook nauw samen met externe specialisten, zoals een bekkenbodempraktijk en sport- en kinderfysiotherapeuten. Daarnaast hebben we sterke relaties opgebouwd met huisartsen, ziekenhuizen, voedingsdeskundigen en andere belangrijke spelers in de zorgketen en zit onze praktijk in het Gezondheidscentrum van Burgum waarin veel specialisaties op het gebied van gezondheid door middel van kruisbestuiving met elkaar worden gecombineerd.

Wat ons team onderscheidt, is onze focus op samenwerking en het delen van kennis en informatie. We geloven dat we door gezamenlijke inspanningen en expertise we de best mogelijke zorg kunnen bieden aan onze cliënten. Of het nu gaat om het bespreken van complexe gevallen of het uitwisselen van nieuwe behandeltechnieken, we ondersteunen elkaar en streven naar continue groei en verbetering.

Maar werken bij AAFysio is niet alleen een professionele ervaring, het is ook een warme en gezellige omgeving. We hechten veel waarde aan een informele en gelijkwaardige sfeer tussen collega’s. We geloven dat een positieve en ondersteunende werkcultuur bijdraagt aan ons succes en het welzijn van ons team.

Bij AAFysio krijg je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en je passie voor fysiotherapie te volgen. Je wordt omringd door inspirerende collega’s en hebt de kans om samen te werken met externe experts en zorgprofessionals. Samen kunnen we het verschil maken in het leven van onze cliënten en bijdragen aan hun herstel en welzijn.

Dus als jij, als zowel ervaren of startende fysiospecialist, op zoek bent naar een uitdagende en stimulerende werkomgeving, waar je kunt groeien en jezelf kunt ontplooien, dan is AAFysio de juiste plek voor jou.

 

Waarom we op zoek zijn naar een Algemeen Fysiotherapeut

Bij AAFysio streven we constant naar verbetering en groei, en daarom zijn we op zoek naar een gepassioneerde Algemeen Fysiotherapeut om ons team te versterken. Met de groeiende vraag naar fysiotherapie, zowel door veranderende werkomstandigheden als de behoefte aan post-Covid revalidatie, is jouw expertise van onschatbare waarde. Je zult een belangrijke rol spelen in het bieden van effectieve behandelingen en het verbeteren van het welzijn van onze cliënten. Bovendien geloven we sterk in samenwerking en kennisdeling. Je zult deel uitmaken van een hecht team dat waarde hecht aan een positieve en ondersteunende werkcultuur. Door samen te werken met externe specialisten en zorgprofessionals, kunnen we onze cliënten de best mogelijke zorg bieden. Als jij een enthousiaste en deskundige Algemeen Fysiotherapeut bent die graag bijdraagt aan ons voortdurende succes en groei, dan verwelkomen we jou graag in ons team bij AAFysio.

 

Ons aanbod

We hebben meerdere functies te vervullen. Een fulltime of parttime baan als fysiotherapeut voor 18 tot 36 uur per week bij een uitbreidende praktijk. Verder bieden wij:

 • Een salaris tussen €15,- en €35,- per uur. Je exacte salaris bepalen we aan de hand van je opleiding, specialisatie en ervaring.
 • Meerdere contractvormen mogelijk. Je kunt als zelfstandige aan de slag. Maar ook in loondienst. In dat geval krijg je om te beginnen een jaarcontract en bij goed functioneren een vaste aanstelling.
 • De mogelijkheid om zelf je uren in te delen.
 • Reiskostenvergoeding en een opleidingsbudget.
 • Geweldige collega’s en een prettige werksfeer.

Over jou

Je hebt een grote interesse in algemene gezondheid en de fysiologische oplossingen hiervoor. Daarnaast speelt de menselijke kant van de zorg voor jou ook een belangrijke rol. We willen het jeukwoord eigenlijk niet gebruiken, maar je bent een ‘mensen-mens’. Met goede oren. Om een juiste diagnose te kunnen stellen moet je namelijk goed kunnen luisteren. Niet alle mensen zijn even goed in het verwoorden van hun klachten. En achter een klacht kan een ander probleem schuilgaan. Je hebt inlevingsvermogen, een scherp analytisch brein en belachelijk goede communicatieve vaardigheden. Je moet mensen zover zien te krijgen dat ze thuis oefeningen doen en letten op hun houding. Goed en helder kunnen communiceren en motiveren is een must. Goed om te weten: spreek je Fries? Dan is dat mooi meegenomen, maar het is geen vereiste.  

Verder heb je:

 • Het basisdiploma algemene fysiotherapie op HBO-niveau. Je mag starter of ervaren zijn, zolang je je kennis en expertise kunt demonstreren in een proefconsult. 
 • Eventueel een aanvullend specialisme in sport-, geriatrie-, revalidatie- kinder- of bekkenbodemfysio is een plus.
 • Bereidheid je kennis en vaardigheden met opleidingen uit te breiden. 
 • Ervaring in zelfstandig en procesmatig werken. Ook kan je een goede administratie voeren.
 • BIG-registratie.

Hoe kun je solliciteren op de vacature Algemeen Fysiotherapeut?

Dus, heb jij een visionair concept dat de fysiopraktijk transformeert? Een idee dat een nieuwe standaard zet en een positieve impact heeft op het leven van onze cliënten? Vertel ons erover! We willen jouw motivatie horen in slechts 5 zinnen, waarin je ons enthousiast vertelt hoe jij denkt dat de fysiopraktijk van de toekomst eruit moet zien en welke rol jij daarin speelt.

Maar misschien wil je eerst meer informatie voordat je jouw briljante ideeën met ons deelt. Geen probleem! Neem gerust contact op met Auke Attema, eigenaar van onze praktijk. Je kunt hem bereiken via telefoonnummer 06 82 86 72 76 of stuur een e-mail naar aukeattema@aafysio.nl. Hij staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je meer inzicht te geven in deze mooie kans.

Let op: AAFysio heeft ervoor gekozen om zelf actief naar geschikte kandidaten te zoeken, dus deze vacature is geen uitnodiging voor acquisitie. We kijken uit naar jouw innovatieve ideeën en de kans om samen de toekomst van de fysiopraktijk vorm te geven! Reageer vóór [datum] en stuur ons je cv met motivatie.

Hoe kunt u solliciteren?

Wilt u als fysiotherapeut een belangrijke rol spelen bij het gezond houden van de maatschappij? Stuur ons uw cv met daarbij een motivatie waarin u in 5 zinnen vertelt wat uw innovatieve idee is voor de fysiopraktijk van de toekomst. Wat gaan we he-le-maal anders doen? En welke rol speelt u daarin?

Wilt u eerst nog wat meer informatie? Stuur dan een mail naar aukeattema@aafysio.nl

AAFysio zoekt graag zelf zijn kandidaten, dus deze vacature is géén uitnodiging tot acquisitie.

Over ons

Onder de rook van Leeuwarden in het bruisende Burgum, zorgen wij – AAFysio – voor soepele gewrichten en pijnloos bewegen. Onze praktijk groeit uit z’n jasje. En daarom betrekken wij in de loop van volgend jaar een mooi, nieuw pand met superveel mogelijkheden. Uitbreiding met een locatie in o.a. Dokkum staat ook op de agenda. Het doel is een multifunctioneel gezondheidscentrum voor de regio te realiseren. Naast fysio verbreden we ons aanbod ook met yoga, mindfullness en voedingsadvies. Wij zijn hier enthousiast over! U ook? Solliciteer dan direct als fysiotherapeut bij AAFysio.

Online
Auke | AAFysioX

Chat nu met Auke

Hallo! Voor een afspraak of informatie kunt u ons ook een Whatsapp berichtje sturen. Dan komen wij hier zo snel mogelijk op terug. 😀