Algemeen of gespecialiseerd Fysiotherapeut

 • €15,- en €35,- per uur
 • 18 – 36 uur
 • HBO

Draait jouw leven om houding en beweging? Dan kan jij als fysiotherapeut soepeltjes aan de slag in onze praktijk! Je houdt je natuurlijk bezig met het behandelen van aandoeningen aan bewegende onderdelen van het menselijk lichaam. Maar ook met adviseren van cliënten om zo pijn, blessures en algehele krakkemikkigheid te voorkomen. Sta jij al met de kinetische tape en olie klaar? Lees dan snel verder!

Over het werk

Veel meer mensen werken tegenwoordig thuis. Vaak op ongeschikte stoelen, achter ongeschikte tafels en bureaus. Daarmee stijgt de vraag naar fysiotherapie. Niet alleen door een verkeerde werkhouding. Ook minder bewegen levert klachten op. Daarnaast zijn er steeds meer mensen die covid-gerelateerde revalidatie nodig hebben. Klachten waar wij gelukkig goed mee uit de voeten kunnen! Als fysiotherapeut in onze praktijk begrijp jij als geen ander hoe je het menselijk lichaam kunt versterken. In consultperiodes van 30 minuten werk je zelfstandig aan de behandeling van jouw cliënten. Met een langere behandeltijd dan gemiddeld, zorgen we voor een betere werkbalans. Afhangende van je specialisatie, behandel je pijn- en bewegingsklachten. Daarnaast leer je cliënten oefeningen en houdingen aan waardoor spieren en gewrichten weer beter gaan werken. Hierbij gebruik je hulpmiddelen zoals fitnessapparaten, ballen en balanstoestellen. Hou jij van verantwoording, veel vrijheid en collegialiteit? Dan is dit jouw job!

Als algemeen fysiotherapeut:

 • Voer je amnese gesprekken uit met cliënten;
 • formuleer je, op basis van de amnese, een indicatie en fysiotherapeutische diagnose en stel je een behandelplan op;
 • begeleid je cliënten bij bewegingstherapie;
 • geef je cliënten, naast behandelingen, ook advies over hoe ze beter of anders kunnen bewegen;
 • analyseer en evalueer je behandelingen en resultaten en rapporteert deze in het clientdossier;

Over uw team

AAFysio bestaat momenteel uit 8 medewerkers: 4 algemeen therapeuten, 1 manueel therapeut, een yoga- en mindfit instructrice en 2 administratief medewerkers. We werken samen met verschillende externe specialisten zoals een bekkenbodempraktijk en sport- en kinderfysiotherapeuten. Maar ook huisartsen, ziekenhuizen, voedingsdeskundigen en andere partijen in de zorgketen. Kenmerkend voor ons team is de aandacht voor samenwerken en het delen van kennis en informatie. De sfeer onder collega’s is gezellig, informeel en gelijkwaardig.

Wat wij u bieden

We hebben meerdere functies te vervullen. Een fulltime of parttime baan als fysiotherapeut voor 18 tot 36 uur per week bij een uitbreidende praktijk. Verder bieden wij:

 • Een salaris tussen €15,- en €35,- per uur. Je exacte salaris bepalen we aan de hand van je opleiding, specialisatie en ervaring.
 • Meerdere contractvormen mogelijk. Je kunt als zelfstandige aan de slag. Maar ook in loondienst. In dat geval krijg je om te beginnen een jaarcontract en bij goed functioneren een vaste aanstelling.
 • De mogelijkheid om zelf je uren in te delen.
 • Reiskostenvergoeding en een opleidingsbudget.
 • Geweldige collega’s en een prettige werksfeer.

Over jou

Je hebt een grote interesse in algemene gezondheid en de fysiologische oplossingen hiervoor. Daarnaast speelt de menselijke kant van de zorg voor jou ook een belangrijke rol. We willen het jeukwoord eigenlijk niet gebruiken, maar je bent een ‘mensen-mens’. Met goede oren. Om een juiste diagnose te kunnen stellen moet je namelijk goed kunnen luisteren. Niet alle mensen zijn even goed in het verwoorden van hun klachten. En achter een klacht kan een ander probleem schuilgaan. Je hebt inlevingsvermogen, een scherp analytisch brein en belachelijk goede communicatieve vaardigheden. Je moet mensen zover zien te krijgen dat ze thuis oefeningen doen en letten op hun houding. Goed en helder kunnen communiceren en motiveren is een must. Goed om te weten: spreek je Fries? Dan is dat mooi meegenomen, maar het is geen vereiste.

Verder heb je:

 • Het basisdiploma algemene fysiotherapie op HBO-niveau. Je mag starter of ervaren zijn, zolang je je kennis en expertise kunt demonstreren in een proefconsult.
 • Eventueel een aanvullend specialisme in sport-, geriatrie-, revalidatie- kinder- of bekkenbodemfysio is een plus.
 • Bereidheid je kennis en vaardigheden met opleidingen uit te breiden.
 • Ervaring in zelfstandig en procesmatig werken. Ook kan je een goede administratie voeren.
 • BIG-registratie.

Hoe kunt u solliciteren?

Wilt u als fysiotherapeut een belangrijke rol spelen bij het gezond houden van de maatschappij? Stuur ons uw cv met daarbij een motivatie waarin u in 5 zinnen vertelt wat uw innovatieve idee is voor de fysiopraktijk van de toekomst. Wat gaan we he-le-maal anders doen? En welke rol speelt u daarin?

Wilt u eerst nog wat meer informatie? Stuur dan een mail naar aukeattema@aafysio.nl

AAFysio zoekt graag zelf zijn kandidaten, dus deze vacature is géén uitnodiging tot acquisitie.

Over ons

Onder de rook van Leeuwarden in het bruisende Burgum, zorgen wij – AAFysio – voor soepele gewrichten en pijnloos bewegen. Onze praktijk groeit uit z’n jasje. En daarom betrekken wij in de loop van volgend jaar een mooi, nieuw pand met superveel mogelijkheden. Uitbreiding met een locatie in o.a. Dokkum staat ook op de agenda. Het doel is een multifunctioneel gezondheidscentrum voor de regio te realiseren. Naast fysio verbreden we ons aanbod ook met yoga, mindfullness en voedingsadvies. Wij zijn hier enthousiast over! U ook? Solliciteer dan direct als fysiotherapeut bij AAFysio.

Online
Auke | AAFysioX

Chat nu met Auke

Hallo! Voor een afspraak of informatie kunt u ons ook een Whatsapp berichtje sturen. Dan komen wij hier zo snel mogelijk op terug. 😀