Sportfysiotherapeut

 • €16,- en €35,- per uur
 • Parttime en fulltime 24 - 36 uur
 • HBO

Ben jij de gepassioneerde sportfysiotherapeut die we zoeken? De professional die van elke patiënt een winnaar wil maken? Als jij er klaar voor bent om blessures en aandoeningen op het gebied van sport aan te pakken en sporters terug te brengen naar hun topniveau, ben jij degene die we nodig hebben. Sta jij nu al te popelen om patiënten zonder pijn en klachten naar huis te laten gaan? Lees dan snel verder!

Over het werk

Als sportfysiotherapeut bij AAFysio ben jij verantwoordelijk voor het verzekeren van een snel en volledig herstel van elke patiënt die getroffen is door een sportblessure. Van jonge sporters tot ervaren atleten, als sportfysiotherapeut heb jij de expertise om behandelplannen op maat te maken die voldoen aan de behoeften en doelen van de cliënt. Door jouw persoonlijke en zorgvuldige begeleiding zullen jouw patiënten niet alleen herstellen maar ook sterker de deur uitgaan. 

Als sportfysiotherapeut: 

 • Je voert anamnese gesprekken met cliënten;
 • Formuleer je, op basis van de anamnese, een indicatie en fysiotherapeutische diagnose en stel je een behandelplan op;
 • Begeleid je cliënten bij het herstelproces;
 • Geef je cliënten, naast behandelingen, ook advies over hoe ze beter of anders kunnen bewegen;
 • Analyseer en evalueer je behandelingen en resultaten en rapporteert deze in het cliëntdossier;
 • Denk je mee in het opzetten van de sporttak binnen AAFysio.

Over uw team

AAFysio bestaat momenteel uit 8 medewerkers: 4 algemeen therapeuten, 1 manueel therapeut, een yoga- en mindfit instructrice en 2 administratief medewerkers. We werken samen met verschillende externe specialisten zoals een bekkenbodempraktijk en sport- en kinderfysiotherapeuten. Maar ook huisartsen, ziekenhuizen, voedingsdeskundigen en andere partijen in de zorgketen. Kenmerkend voor ons team is de aandacht voor samenwerken en het delen van kennis en informatie. De sfeer onder collega’s is gezellig, informeel en gelijkwaardig.

Wat wij u bieden

Bij AAFysio werken we op dit moment in een fantastisch team van zeven toppers: 5 algemene collega fysiotherapeuten, 1 ervaren manueel therapeut, 3 fitcoaches, 2 administratieve dames en 1 S&R instructeur. Verder heeft de praktijk echografie, shockwave, dry needling en een hypermoderne oefenzaal die op het punt van uitbreiden staat. We werken niet alleen, we werken namelijk samen met externe specialisten, zoals sport- en kinderfysiotherapeuten en een bekkenbodem praktijk. Ook werken we samen met huisartsen, ziekenhuizen, voedingsdeskundigen en andere partijen in de zorgketen. Vergeet daarnaast vooral de gezelligheid niet van ons team! Bij ons is de sfeer onder collega’s informeel, gelijkwaardig en is er altijd tijd voor een praatje en een lach!

Ons aanbod

Ben jij de sportfysiotherapeut die wij zoeken om onze patiënten op de best mogelijke manier zorg te bieden? Dan kun je bij ons rekenen op:

 • Een salaris tussen de €16,- en €35,- per uur, afhankelijk van jouw kwalificaties, specialisaties en ervaring;
 • Extra uren bovenop contracturen worden uitbetaald;
 • Meerdere contractvormen om uit te kiezen. Of je nu als zelfstandige wilt werken of in loondienst, we zoeken samen met je graag naar de beste oplossing;
 • Flexibele uren die passen bij jouw levensstijl;
 • Mocht je op zaterdag willen werken als sportfysiotherapeut voor F.C. Burgum wordt je extra beloond;
 • Reiskostenvergoeding en een cursus- en/of opleidingsbudget is €800 per jaar om je vaardigheden te blijven verbeteren;
 • Een fantastisch team van collega’s om mee samen te werken en een geweldige sfeer waarin je je thuis voelt (want zeg nou zelf, in ons vak zijn collega’s meer dan belangrijk).

Over jou

Ben jij een gedreven sportfysiotherapeut met een passie voor zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je luistert actief naar de cliënten om een accurate diagnose te kunnen stellen en hebt de vaardigheden om helder te communiceren en ze te motiveren. Jij bent een gedreven professional met zowel analytische scherpte als een empathisch vermogen om het beste resultaat voor de patiënt na te streven. Goed om te weten: spreek je Fries? Dan is dat mooi meegenomen, maar het is geen vereiste.  

Verder heb je:

 • Een HBO-diploma algemene fysiotherapie. Een sportspecialisatie is een pré. Je mag starter of ervaren zijn, zolang je je kennis en expertise kunt demonstreren in een proef consult. 
 • De bereidheid om je kennis en vaardigheden verder uit te breiden door middel van opleidingen. Opleiding naar sport of manueel therapeut wordt je in ondersteund;
 • Zelfstandig en procesmatig werken is geen probleem en je bent in staat om je eigen administratie uit te voeren;
 • Uiteraard heb je een BIG registratie.

Over ons

Onder de rook van Leeuwarden in het bruisende Burgum, zorgen wij – AAFysio – voor soepele gewrichten en pijnloos bewegen. We zitten in een multifunctioneel gezondheidscentrum met alles op gebied van fysiek, mentaal en voeding. Wij zoeken een gedreven sportfysiotherapeut die ons team komt versterken en met ons de uitdaging aangaat. Ben jij de sportfysiotherapeut die we zoeken? Solliciteer dan direct en wie weet zien we je snel!

 

Hoe kunt u solliciteren?

Wilt u als fysiotherapeut een belangrijke rol spelen bij het gezond houden van de maatschappij? Stuur ons uw cv met daarbij een motivatie waarin u in 5 zinnen vertelt wat uw innovatieve idee is voor de fysiopraktijk van de toekomst. Wat gaan we he-le-maal anders doen? En welke rol speelt u daarin?

Wilt u eerst nog wat meer informatie? Stuur dan een mail naar aukeattema@aafysio.nl

AAFysio zoekt graag zelf zijn kandidaten, dus deze vacature is géén uitnodiging tot acquisitie.

Over ons

Onder de rook van Leeuwarden in het bruisende Burgum, zorgen wij – AAFysio – voor soepele gewrichten en pijnloos bewegen. Onze praktijk groeit uit z’n jasje. En daarom betrekken wij in de loop van volgend jaar een mooi, nieuw pand met superveel mogelijkheden. Uitbreiding met een locatie in o.a. Dokkum staat ook op de agenda. Het doel is een multifunctioneel gezondheidscentrum voor de regio te realiseren. Naast fysio verbreden we ons aanbod ook met yoga, mindfullness en voedingsadvies. Wij zijn hier enthousiast over! U ook? Solliciteer dan direct als fysiotherapeut bij AAFysio.

Online
Auke | AAFysioX

Chat nu met Auke

Hallo! Voor een afspraak of informatie kunt u ons ook een Whatsapp berichtje sturen. Dan komen wij hier zo snel mogelijk op terug. 😀