Home > Fysiotherapie Hurdegarijp
Teamfoto AAFysio

Fysio Hurdegarijp,
het beste
voor uw lichaam

Op zoek naar een professionele fysio in de buurt van Hardegarijp? Dan kunnen wij u bij AAFysio in Burgum goed helpen! Bij AAFysio willen we het allerbeste voor u en uw lichaam. Samen met onze specialisten gaat u aan de slag om uw klachten te verhelpen en blessures aan te pakken. om zo weer pijnvrij door het leven te gaan. Fysiotherapie Hardegarijp vindt u in Burgum. 

Maak hier uw afspraak!

Fysio en revalidatie bij Hurdegarijp

Na een operatie, aandoening of blessure kan er, wel of niet als vervolg op het fysiotherapietraject, gekozen worden voor een revalidatietraject. Dit revalidatietraject heeft als doel de belastbaarheid van uw lichaam te vergroten. Spierkracht verbeteren, uithoudingsvermogen vergroten (lokaal of totaal) maar ook balans, techniek, coördinatie en snelheid verbeteren zijn aspecten welke u kunt trainen. ‘AAFysio’ biedt met medische trainingen diverse oefen- trainingsprogramma’s aan. Wanneer u op zoek bent naar een fysio in Hurdegarijp of omstreken, dan kunt u terecht bij AAFysio

Persoonlijk

Onze praktijk is gericht op persoonlijk contact. Wij proberen altijd bereikbaar voor u te zijn binnen openingstijden.

Betrokken

Onze therapeuten zijn onwijs betrokken bij uw herstel. Uw herstel staat bij ons op 1.

Toegewijd

All eyes on you! Dat vinden we erg belangrijk. U en uw lichaam staan bovenaan ons prioriteitenlijstje.

Fysiotherapie Hurdegarijp direct toegankelijk

Sinds 1 januari 2006 is fysiotherapie vrij toegankelijk. Een verwijzing van de huisarts of specialist is in de meeste gevallen niet noodzakelijk. Middels een screening zal de therapeut beoordelen of u in aanmerking komt voor fysiotherapie, waarop een intake en onderzoek kunnen volgen.
Voor het aantal behandelingen kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

Deskundige begeleiding zorgt voor verantwoorde training

De training kan plaatsvinden/starten in één van de ruime behandelkamers of één van de oefenzalen waar ‘AAFysio’ beschikking over heeft. De nodige apparatuur is overal voor handen om zo een efficiënte training voor uw lichaam te verzorgen. Onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut traint u hier individueel of in kleine groepjes (max 3 à 4 personen), met een oefen- trainingsschema dat speciaal voor jou op maat gemaakt is.
Bij het maken van een schema wordt altijd rekening gehouden met de beperking die uw aandoening of blessure met zich mee brengt. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om bij ons te trainen.

Een individueel oefenprogramma laat u zo op de meest efficiënte manier uw lichaam versterken. Persoonlijke aandacht en tijd levert de optimale begeleiding op. Aandacht voor alleen uw techniek al zorgt ervoor dat u echt bezig bent om de baas over uw klacht of aandoening te worden en voorkomt dat u zomaar wat doet. Het trainen in klein groepsverband maakt het niet alleen gezelliger, maar motiveert en zorgt voor meer plezier in het trainen wat leidt tot het hoofddoel, betere trainingsresultaten.

Geschreven door het team van AAFysio

AAFysio is de praktijk voor fysiotherapie van Auke Attema. In 2013 heb ik de opleiding Fysiotherapie voltooid aan de HanzeHogeschool Groningen. Middels de opleiding fysiotherapie heb ik mijn doel bereikt om me bezig te houden met sport, beweging en mensen helpen.

Online
Auke | AAFysioX

Chat nu met Auke

Hallo! Voor een afspraak of informatie kunt u ons ook een Whatsapp berichtje sturen. Dan komen wij hier zo snel mogelijk op terug. 😀