Home > Klachten

Last van blessure(s)?

Je kunt bij AAFysio terecht met verschillende klachten en de daar bij behorende behandelingen, dit kan vaak middels DTF directe toegankelijkheid en hierbij is een verwijsbrief van een arts vaak niet nodig.

Persoonlijke aandacht, tijd voor de patiënt en service pakken we allemaal samen in kwaliTIJD. Onze specialisten in bewegen zijn zeer betrokken en denken met je mee.

Hoofd & nek

Hoofdpijn ontstaat eigenlijk nooit spontaan, er zijn veel dingen die hoofdpijn kunnen veroorzaken.

Schouder & arm

Om een oplossing te vinden voor je schouderklachten, is het belangrijk om te weten wat de aard is van de pijn aan je schouder.

Rug

Er zijn verschillende oorzaken voor het ontstaan van rugklachten.

Bekken, heup en lies

Bij deze verschillende soorten klachten, horen ook verschillende oorzaken.

Bovenbeen

Doordat de spieren in het bovenbeen het grootste in ons lichaam kan een blessure aan het bovenbeen grote gevolgen hebben.

Knie

Meestal gaan knieklachten binnen een paar maanden vanzelf weer over. Toch is het belangrijk om te kijken naar de aard van je klachten.

Onderbeen

Klachten in je achillespees, kuiten, scheenbeen of vaten?

Enkel & Voet

Ook voor enkel- en voet klachten kun je bij AAFysio terecht. Van oorzaak van klacht tot volledig herstel.

Hart & longrevalidatie

Voor dit soort klachten zijn verschillende oorzaken, daarom kijken we altijd naar je situatie om de juiste oorzaak vast te stellen.

Online
Auke | AAFysioX

Chat nu met Auke

Hallo! Voor een afspraak of informatie kunt u ons ook een Whatsapp berichtje sturen. Dan komen wij hier zo snel mogelijk op terug. 😀