Home > Medical taping bij hooikoortsklachten

Hooikoorts? Verminder klachten met medical taping!

Last van hooikoorts? Met een speciale medical taping techniek kunnen we in 84% (zoals blijkt uit eigen onderzoek) van de gevallen je hooikoorts klachten verminderen. Hier zijn twee afspraken met betrekking tot medical taping voor nodig. Door de tapingtechniek krijg je meer lucht en nemen je klachten af.

Hooikoortstaping: de belangrijkste vragen

Hooikoorts kan een lastige bijkomstigheid zijn als “de pollen weer in de lucht zitten”! Alhoewel hooikoorts een medisch verschijnsel is, kunnen we met medical taping de klachten die bij hooikoorts komen kijken, verminderen. Lees er hier meer over of maak een afspraak!

Hooikoorts is een allergie voor stuifmeel van grassen, planten of bomen. Je niest veel, hebt een verstopte neus, jeukende/tranende ogen, je hebt het benauwd en bent moe. Een neusspray of medicijnen tegen allergie (antihistaminica) helpen. Ook een neusspray met een ontstekingsremmer helpt.

Je hebt een jeukende neus, waardoor je veel niest. Je kunt ook last hebben van een verstopte neus of een loopneus. Je ogen kunnen jeuken, tranen of branderig aanvoelen. Je keel kan droog en branderig zijn, waarbij je moet hoesten.

De meeste hooikoortspatiënten groeien vanzelf over hooikoorts heen. Dit is gemiddeld tussen de 10 en 30 jaar na het ontstaan van hooikoorts.

Door hooikoorts raken vooral de slijmvliezen van de ogen en de neus-, mond- en keelholte geïrriteerd. Je kunt ook last hebben van algemene ziekteverschijnselen. De verschijnselen die het meest voorkomen zijn: jeukende neus.

Met een speciale medical taping techniek kunnen we in 84% (zoals blijkt uit eigen onderzoek) van de gevallen je hooikoorts klachten verminderen. Hier zijn twee afspraken met betrekking tot medical taping voor nodig. Door de tapingtechniek krijg je meer lucht en zullen je klachten afnemen.

Online
Auke | AAFysioX

Chat nu met Auke

Hallo! Voor een afspraak of informatie kunt u ons ook een Whatsapp berichtje sturen. Dan komen wij hier zo snel mogelijk op terug. 😀