Algemeen of gespecialiseerd Fysiotherapeut

Zit houding en beweging in jouw DNA? Dan ben jij de fysiotherapeut die we zoeken voor onze praktijk! Bij ons draait alles om het behandelen van diverse bewegingsproblemen van het menselijk lichaam. Maar dat is niet alles. Jij speelt ook een essentiële rol in het adviseren van cliënten om pijn te verminderen, blessures te voorkomen en hun algehele welzijn te verbeteren. Dus, pak je kinetische tape en olie erbij, want jouw expertise is hier van onschatbare waarde! Ben jij klaar voor deze uitdaging? Lees snel verder en ontdek hoe jij bij ons aan de slag kunt!

 

Deze vacature in het kort
 • 13 juni 2023
 • 18 - 36 uur
 • HBO
 • Regio Leeuwarden en Burgum
Direct solliciteren

Heb je vragen of wil je een dag meelopen?

Neem gerust contact op.

Je team

Dit worden jouw collega’s

Willyant
Willyant
Algemeen Fysiotherapeut

Hoi! Ik ben Willyant, Algemeen Fysiotherapeut bij AAFysio. Dagelijks spreek ik veel patiënten en ben ik een groot voorstander van oefentherapie.

Jacco
Jacco
Manueel Therapeut

Mijn naam is Jacco, ik ben gespecialiseerd in manuele therapie en ik werk nu een aantal jaren bij AAFysio.

Paulien
Paulien
Algemeen Fysiotherapeut

Hi, ik ben Paulien! Samen met mijn enthousiaste collega’s help ik als Algemeen Fysiotherapeut dagelijks diverse patiënten!

Over deze functie

Stel je eens voor: een wereld waarin steeds meer mensen vanuit huis werken, maar helaas niet altijd onder ideale omstandigheden. Ongeschikte stoelen, slechte tafels en bureaus leiden tot een groeiende vraag naar fysiotherapie. En het gaat niet alleen om verkeerde werkhoudingen. Ook het gebrek aan beweging veroorzaakt allerlei klachten. Bovendien hebben steeds meer mensen behoefte aan revalidatie na een Covid-19 besmetting. Gelukkig hebben wij de kennis en ervaring om deze klachten effectief te behandelen.

Als Algemeen Fysiotherapeut in onze praktijk ben jij de expert die als geen ander begrijpt hoe je het menselijk lichaam kunt versterken. In consultperiodes van 30 minuten werk je zelfstandig aan de behandeling van jouw cliënten. Wat ons onderscheidt, is de extra tijd die we nemen voor elke behandeling. Hierdoor kunnen we een betere werkbalans creëren en de best mogelijke zorg bieden.

Afhankelijk van jouw specialisatie, zal je je richten op het behandelen van pijn- en bewegingsklachten. Je helpt cliënten bij het herstel van spieren en gewrichten door middel van specifieke oefeningen en houdingen. Om dit te bereiken, maak je gebruik van diverse hulpmiddelen zoals fitnessapparaten, ballen en balanstoestellen.

Maar er is meer dan alleen de inhoud van het werk. Bij ons staat verantwoordelijkheid hoog in het vaandel. Als fysiotherapeut heb je de vrijheid om jouw eigen aanpak te bepalen, terwijl je kunt rekenen op de ondersteuning en samenwerking van jouw collega’s

Als Algemeen Fysiotherapeut heb je een breed scala aan taken en verantwoordelijkheden.
Hier bij onze praktijk zul je onder andere:

 • Amnese-gesprekken voeren met cliënten, waarbij je informatie verzamelt over hun medische geschiedenis en huidige klachten. Dit helpt je om een volledig beeld te krijgen van de situatie.
 • Op basis van de verkregen informatie een indicatie en fysiotherapeutische diagnose formuleren. Dit stelt je in staat om de specifieke behoeften van elke cliënt te begrijpen en een gericht behandelplan op te stellen.
 • Het opstellen van een behandelplan dat aansluit bij de individuele behoeften en doelen van de cliënt. Hierbij maak je gebruik van jouw kennis en expertise om de best mogelijke aanpak te bepalen.
 • Cliënten begeleiden bij bewegingstherapie, waarbij je oefeningen en technieken aanbiedt om de mobiliteit, kracht en flexibiliteit te verbeteren. Je speelt een actieve rol in het herstelproces van de cliënt.
 • Naast behandelingen geef je cliënten ook advies over hoe ze beter of anders kunnen bewegen in hun dagelijks leven. Dit omvat ergonomische aanpassingen, houdingsadviezen en tips voor een gezonde levensstijl.
 • Het analyseren en evalueren van de behandelingen en de behaalde resultaten. Je houdt nauwlettend in de gaten hoe de cliënt reageert op de behandeling en past indien nodig het behandelplan aan. Daarnaast zorg je voor een gedetailleerde rapportage van elke sessie in het cliëntdossier.
 • Als Algemeen Fysiotherapeut bij onze praktijk krijg je de mogelijkheid om jouw expertise te benutten en cliënten te helpen bij het herstellen en verbeteren van hun gezondheid. Je speelt een essentiële rol in het begeleiden en ondersteunen van mensen op hun weg naar herstel en het verbeteren van hun kwaliteit van leven.

Ons aanbod

We hebben meerdere functies te vervullen. Een fulltime of parttime baan als fysiotherapeut voor 18 tot 36 uur per week bij een uitbreidende praktijk. Verder bieden wij:

Een salaris tussen €15,- en €35,- per uur
Je exacte salaris bepalen we aan de hand van je opleiding, specialisatie en ervaring.
Meerdere contractvormen mogelijk
Je kunt als zelfstandige aan de slag. Maar ook in loondienst. In dat geval krijg je om te beginnen een jaarcontract en bij goed functioneren een vaste aanstelling.
De mogelijkheid om zelf je uren in te delen
Reiskostenvergoeding en een opleidingsbudget
Geweldige collega’s en een prettige werksfeer

Dit ben jij

Je hebt een grote interesse in algemene gezondheid en de fysiologische oplossingen hiervoor. Daarnaast speelt de menselijke kant van de zorg voor jou ook een belangrijke rol.

We willen het jeukwoord eigenlijk niet gebruiken, maar je bent een ‘mensen-mens’. Met goede oren. Om een juiste diagnose te kunnen stellen moet je namelijk goed kunnen luisteren. Niet alle mensen zijn even goed in het verwoorden van hun klachten. En achter een klacht kan een ander probleem schuilgaan. Je hebt inlevingsvermogen, een scherp analytisch brein en belachelijk goede communicatieve vaardigheden. Je moet mensen zover zien te krijgen dat ze thuis oefeningen doen en letten op hun houding. Goed en helder kunnen communiceren en motiveren is een must. Goed om te weten: spreek je Fries? Dan is dat mooi meegenomen, maar het is geen vereiste.

Verder heb je:

 • Het basisdiploma algemene fysiotherapie op HBO-niveau. Je mag starter of ervaren zijn, zolang je je kennis en expertise kunt demonstreren in een proefconsult.
 • Eventueel een aanvullend specialisme in sport-, geriatrie-, revalidatie- kinder- of bekkenbodemfysio is een plus.
 • Bereidheid je kennis en vaardigheden met opleidingen uit te breiden.
 • Ervaring in zelfstandig en procesmatig werken. Ook kan je een goede administratie voeren.
 • BIG-registratie.
Past deze vacature écht bij jou?

Solliciteer op deze vacature

  Online
  Auke | AAFysioX

  Chat nu met Auke

  Hallo! Voor een afspraak of informatie kunt u ons ook een Whatsapp berichtje sturen. Dan komen wij hier zo snel mogelijk op terug. 😀