Home > Revalidatie Leeuwarden
Fysiotherapie Leeuwarden | Fysiotherapie Drachten

Revalidatie in Leeuwarden, Friesland

Bent u op zoek naar een goed adres voor revalidatie in de buurt van Leeuwarden? Revalideer bij AAFysio, centraal gevestigd in Burgum, Friesland! Met behulp van onze bekwame en betrokken fysiotherapeuten staat uw herstel voorop en zorgen we ervoor dat u uw lichaam beter kunt belasten. 

Revalideren in Friesland

Na een ongeluk, ziekte of blessure wilt u het liefst bij u in de buurt revalideren. Revalideren in Friesland is voor u de enige optie! Dit is goed mogelijk bij AAFysio in het noordoosten van Friesland. Onze praktijk is centraal gevestigd in Burgum, hierdoor kunnen wij ook gemakkelijk een revalidatietraject starten voor mensen die in de omgeving van Leeuwarden wonen. Doordat u kunt revalideren in uw eigen omgeving, heeft u niet te maken met te veel reistijd tijdens uw revalidatie. Naast dat dit voor u fijn is, bevordert het ook nog eens uw herstel, omdat u deze tijd kunt wijden aan uw fysieke en mentale herstel.  

Fysiotherapie Leeuwarden | Fysiotherapie Drachten

Persoonlijk

Onze praktijk is gericht op persoonlijk contact. Wij proberen altijd bereikbaar voor u te zijn binnen openingstijden.

Betrokken

Onze therapeuten zijn onwijs betrokken bij uw herstel. Uw herstel staat bij ons op 1.

Toegewijd

All eyes on you! Dat vinden we erg belangrijk. U en uw lichaam staan bovenaan ons prioriteitenlijstje.

Hoe werkt revalideren bij AAFysio?

AAFysio biedt een op maat gemaakt revalidatieprogramma aan, aangezien elke blessure een andere aanpak vereist. Dit is vaak actieve revalidatie. Het doel van revalidatie is om de belastbaarheid van uw lichaam te vergroten. Dit kan inhouden dat we werken aan het verbeteren van de spierkracht of het vergroten van uw uithoudingsvermogen. Andere aspecten die hierbij aan bod kunnen komen zijn balans, techniek, coördinatie en snelheid verbeteren. AAFysio biedt met medische trainingen verschillende oefen- en trainingsprogramma’s aan. Wat altijd centraal staat bij revalidatie is persoonlijk contact, betrokkenheid en toewijding.

Vergoeding revalidatie in Leeuwarden

Zoals u wellicht weet, heeft u voor reguliere fysiotherapie in de meeste gevallen geen verwijzing van de huisarts of specialist nodig. Voor een vergoeding van revalidatie onder de verantwoordelijkheid van een medisch specialist, heeft u echter wel een verwijzing nodig van een arts. Met de verwijzing wordt uw revalidatie vaak vergoed vanuit de basisverzekering. 

Afspraak maken?

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn voor revalidatie in de buurt van Leeuwarden? Of wilt u graag met ons kennismaken om te zien of onze persoonlijke aanpak ook bij u past? Maak dan nu een kennismakingsafspraak bij AAFysio en ervaar wat onze betrokken therapeuten voor u kunnen betekenen!

Geschreven door het team van AAFysio

AAFysio is de praktijk voor fysiotherapie van Auke Attema. In 2013 heb ik de opleiding Fysiotherapie voltooid aan de HanzeHogeschool Groningen. Middels de opleiding fysiotherapie heb ik mijn doel bereikt om me bezig te houden met sport, beweging en mensen helpen.

Online
Auke | AAFysioX

Chat nu met Auke

Hallo! Voor een afspraak of informatie kunt u ons ook een Whatsapp berichtje sturen. Dan komen wij hier zo snel mogelijk op terug. 😀