Home > Fysiotherapie Drachten
Fysiotherapie Leeuwarden | Fysiotherapie Drachten

Fysiotherapie in Drachten

Bent u op zoek naar een goede fysiotherapeut in de omgeving van Drachten? Bij een fysiotherapeut kunt u terecht als u lichamelijke klachten ervaart, bijvoorbeeld tijdens uw werk, sport of bij de uitoefening van uw hobby. Dit is natuurlijk erg vervelend, maar gelukkig kan fysiotherapie voor u een uitkomst bieden.  AAFysio is centraal gevestigd in Burgum, vlakbij Drachten. Onze deskundige en betrokken therapeuten staan voor u klaar en zetten uw herstel op 1. Fysiotherapie in Drachten is in goede handen bij AAFysio!

Dry Needling in Drachten

Dry Needling is een behandelmethode die inmiddels alweer jaren wordt toegepast binnen de reguliere fysiotherapie en manuele therapie. Met Dry Needling worden spieren aangeprikt met een speciale techniek, waardoor ze direct ontspannen. Het effect hiervan is snel en langdurig. Dry Needling is niet hetzelfde als acupunctuur, er wordt namelijk maar één naald gebruikt om kortdurend een spier te prikkelen. Bij acupunctuur worden vaak meerdere naalden gebruikt die een tijdje blijven zitten. Waar acupunctuur invloed heeft op de ‘energie’ in het lichaam, richt Dry Needling zich specifiek op knopen in spieren. Meer weten of deze behandeling zelf ervaren? Maak dan nu een afspraak!

Fysiotherapie Leeuwarden | Fysiotherapie Drachten

Persoonlijk

Onze praktijk is gericht op persoonlijk contact. Wij proberen altijd bereikbaar voor u te zijn binnen openingstijden.

Betrokken

Onze therapeuten zijn onwijs betrokken bij uw herstel. Uw herstel staat bij ons op 1.

Toegewijd

All eyes on you! Dat vinden we erg belangrijk. U en uw lichaam staan bovenaan ons prioriteitenlijstje.

Soorten Fysiotherapie in Drachten

Binnen onze fysiotherapiepraktijk kunt u terecht voor verschillende soorten fysiotherapie. Zo bieden we medical taping aan, maar ook Dry Needling, Redcord therapie en manuele fysiotherapie. Ook met specifieke klachten kunt u bij ons terecht, we gaan altijd op zoek naar een soort fysiotherapie die bij u en uw klachten past. Zo kunnen we u helpen als u een sportblessure heeft, maar ook bij chronische pijnklachten of bijvoorbeeld bekkenbodem problemen.

Kinderfysiotherapie in Drachten

Bij AAFysio kunt u ook terecht voor kinderfysiotherapie, we proberen namelijk iedereen van dienst te zijn: van jong tot oud. Kinderfysiotherapie is gericht op het bewegingssysteem en het bewegen van kinderen en jongeren (tot 18 jaar). Door middel van passende fysiotherapie die gericht is op spelen, sporten en leren, kan AAFysio helpen bij de motorische ontwikkeling.

Geschreven door het team van AAFysio

AAFysio is de praktijk voor fysiotherapie van Auke Attema. In 2013 heb ik de opleiding Fysiotherapie voltooid aan de HanzeHogeschool Groningen. Middels de opleiding fysiotherapie heb ik mijn doel bereikt om me bezig te houden met sport, beweging en mensen helpen.

Online
Auke | AAFysioX

Chat nu met Auke

Hallo! Voor een afspraak of informatie kunt u ons ook een Whatsapp berichtje sturen. Dan komen wij hier zo snel mogelijk op terug. 😀