Home > Fysiotherapie Leeuwarden
Fysiotherapie Leeuwarden | Fysiotherapie Drachten

Fysiotherapie in Leeuwarden

Bent u op zoek naar een goede fysiotherapeut in de omgeving van Leeuwarden? AAfysio is centraal gevestigd in Burgum, vlakbij Leeuwarden, dus wij kunnen u helpen met Fysiotherapie in Leeuwarden. Onze betrokken en deskundige therapeuten staan voor u klaar en willen het allerbeste voor u en uw lichaam. Als u lichamelijke klachten ervaart tijdens uw werk, sport, hobby of andere bezigheden kunt u hier veel hinder van ondervinden. Daarom kan een bezoek aan een fysiotherapeut u helpen om klachten te verminderen en weer pijnvrij door het leven te kunnen gaan. 

Onze werkwijze voor fysiotherapie in Leeuwarden

Bent u benieuwd naar onze werkwijze? Onze praktijk is gericht op persoonlijk contact. Zo proberen we altijd bereikbaar voor u te zijn binnen onze openingstijden. In onze praktijk zijn onze betrokken en toegewijde therapeuten aan het werk, die onwijs betrokken zijn bij uw proces. Uw herstel staat bij ons op 1. Als u bij ons langskomt voor een kennismaking, is dit geheel vrijblijvend. Één van onze therapeuten bekijkt uw klachten om vervolgens te bepalen wat nodig is om uw lichaam weer pijnvrij, klachtenvrij en blessurevrij te kijken. 

Fysiotherapie Leeuwarden | Fysiotherapie Drachten

Persoonlijk

Onze praktijk is gericht op persoonlijk contact. Wij proberen altijd bereikbaar voor u te zijn binnen openingstijden.

Betrokken

Onze therapeuten zijn onwijs betrokken bij uw herstel. Uw herstel staat bij ons op 1.

Toegewijd

All eyes on you! Dat vinden we erg belangrijk. U en uw lichaam staan bovenaan ons prioriteitenlijstje.

Revalideren in Leeuwarden bij AAFysio

Als u zoveel last heeft van een aandoening, blessure of na een operatie, kan alleen fysiotherapie soms niet voldoende zijn om uw klachten te verminderen. In dat geval kan gekozen worden voor een revalidatietraject. Een revalidatietraject focust op het vergroten van de belastbaarheid van uw lichaam. Dit kan in combinatie met fysiotherapie, maar ook verantwoorde trainingen in één van de oefenzalen van AAFysio kunnen onderdeel uitmaken van uw herstel. Erachter komen welke kosten er bij revalideren komen kijken? Revalideren kan namelijk deel vergoed worden. Check hier wat revalideren kost!

COVID revalidatie bij een fysiotherapeut

Sommige mensen ervaren ernstige klachten of beperkingen nadat zij COVID-19 gehad hebben. Voor hen is een speciale regeling opgesteld, die inhoudt dat zij kunnen revalideren met behulp van een fysiotherapeut. Hebt u na uw COVID-19 besmetting nog ernstige klachten en ervaart u beperkingen in uw dagelijks leven? Uw huisarts of medisch specialist kan voor u beoordelen of u in aanmerking komt voor eerstelijns paramedische herstelzorg, waar ook fysiotherapie onder valt. Deze COVID revalidatie wordt vergoed uit het basispakket. Meer weten of een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op. Neem dan n

Plan nu een fysio afspraak

Kiest u elke dag het beste voor uw lichaam? Plan dan nu een vrijblijvende afspraak in met onze deskundige fysiotherapeuten. Tijdens deze afspraak kunt u een blessure laten screenen, advies krijgen over wat u het beste kunt doen met uw klachten of bijvoorbeeld een second opinion krijgen. 

Geschreven door het team van AAFysio

AAFysio is de praktijk voor fysiotherapie van Auke Attema. In 2013 heb ik de opleiding Fysiotherapie voltooid aan de HanzeHogeschool Groningen. Middels de opleiding fysiotherapie heb ik mijn doel bereikt om me bezig te houden met sport, beweging en mensen helpen.

Online
Auke | AAFysioX

Chat nu met Auke

Hallo! Voor een afspraak of informatie kunt u ons ook een Whatsapp berichtje sturen. Dan komen wij hier zo snel mogelijk op terug. 😀