Home > Met wat voor klachten ben je bij AAFysio aan het goede adres?

Met wat voor klachten ben je bij AAFysio aan het goede adres?

Je kunt met alle lichamelijke klachten in de praktijk terecht. Te denken valt aan: nekklachten, schouderklachten, rugklachten, heupklachten, knieklachten, kuitklachten, enkelklachten etc. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in spierspanningshoofdpijn en andere spierproblemen.

Voor alle klachten kun je, zonder verwijzing, een afspraak maken. Als er uit de screening blijkt dat er aanvullend onderzoek nodig is of dat mogelijk andere disciplines iets voor je kunnen betekenen, wordt dit altijd in overleg met jou gedaan.

Alle therapeuten van AAFysio zijn BIG en CKR geregistreerd, daarnaast zijn ze aangesloten bij het KNGF (Koninklijke Nederlands genootschap voor Fysiotherapie).

Geschreven door het team van AAFysio

AAFysio is de praktijk voor fysiotherapie van Auke Attema. In 2013 heb ik de opleiding Fysiotherapie voltooid aan de HanzeHogeschool Groningen. Middels de opleiding fysiotherapie heb ik mijn doel bereikt om me bezig te houden met sport, beweging en mensen helpen.

Online
Auke | AAFysioX

Chat nu met Auke

Hallo! Voor een afspraak of informatie kunt u ons ook een Whatsapp berichtje sturen. Dan komen wij hier zo snel mogelijk op terug. 😀