Home > Revalidatie Friesland
Fysiotherapie Leeuwarden | Fysiotherapie Drachten

Fysiotherapie Friesland

Bent u op zoek naar een goede praktijk voor Fysiotherapie in Friesland? Omdat u last hebt van spieren of gewrichten of omdat u pijntjes ervaart tijdens het bewegen? U kunt bij een fysiotherapeut terecht als u lichamelijke klachten ervaart. AAFysio zit centraal gevestigd in Burgum, onze specialisten helpen graag uw klachten te verminderen of verhelpen!

De fysiotherapeut in de regio Friesland

AAFysio is de praktijk voor fysiotherapie van Auke Attema. Door de jaren heen is AAFysio dé fysiotherapiepraktijk in de regio Friesland geworden. De praktijk is gevestigd in Burgum, op een centrale locatie tussen Leeuwarden en Drachten. Met persoonlijke aandacht en voldoende tijd biedt AAFysio fysiotherapie op maat. Onze praktijk is namelijk gericht op persoonlijk contact en onze therapeuten zijn onwijs betrokken bij uw herstel.

Fysiotherapie Leeuwarden | Fysiotherapie Drachten

Persoonlijk

Onze praktijk is gericht op persoonlijk contact. Wij proberen altijd bereikbaar voor u te zijn binnen openingstijden.

Betrokken

Onze therapeuten zijn onwijs betrokken bij uw herstel. Uw herstel staat bij ons op 1.

Toegewijd

All eyes on you! Dat vinden we erg belangrijk. U en uw lichaam staan bovenaan ons prioriteitenlijstje.

Waarom kiezen voor AAFysio

Onze therapeuten zijn breed geschoold en hebben verschillende specialisaties, zoals dry needling, revalidatie en redcord therapie. Zo kunt u altijd bij ons terecht met uw pijntje of blessure. Wilt u het beste voor uw lichaam? Onze specialisten zetten uw herstel op de eerste plaats! We laten u graag zien waarom u zou moeten kiezen voor AAFysio:

  • Gespecialiseerde fysiotherapeuten
  • U kunt snel bij ons terecht
  • Ook zonder verwijzing bent u bij ons welkom
  • U maakt een afspraak zoals u dat wenst
  • Onze praktijk in Burgum is goed bereikbaar
  • We hanteren ruime openingstijden
  • Onze patiënten beoordelen ons erg hoog!

Met deze klachten kunt u naar de fysio in Friesland

Pijn in spieren of gewrichten, een (sport)blessure of pijntjes door een verkeerde werkhouding? Bent u benieuwd wat de oorzaken kunnen zijn van uw fysieke klachten? Er kunnen namelijk verschillende oorzaken voor zijn. 

Als u op zoek bent naar een goede fysiotherapeut in Friesland, zult u ergens last van hebben. U kunt met allerlei verschillende klachten terecht bij onze fysiotherapeuten:

U kunt bij ons terecht voor de volgende therapieën

Soorten fysiotherapie

Bij AAFysio kunt u terecht voor verschillende soorten fysiotherapie. Zo zijn wij gespecialiseerd in dry needling, een behandelmethode waarbij de spieren aangeprikt worden met een speciale techniek. Hierdoor ontspannen de spieren direct en langdurig. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in Redcord therapie, medical taping en manuele fysiotherapie. Onze therapeuten zitten niet stil en blijven doorleren, waardoor we nu ook echografie en shockwave therapie kunnen aanbieden binnen onze praktijk.

Revalideren bij AAFysio in Burgum, Friesland

Bij een blessure, aandoening of na een operatie, is in sommige gevallen reguliere fysiotherapie niet voldoende om uw klachten te verhelpen. In zulke gevallen kan een revalidatietraject een uitkomst bieden. Een revalidatietraject focust op het vergroten van de belastbaarheid van uw lichaam. AAFysio stelt een persoonlijk revalidatieplan met u op. Dit omdat voor iedere kwaal en iedere persoon een andere aanpak vereist is. 

Bij AAFysio begint revalideren met kennismaken. Zo kunnen we samen met u doelen stellen en een persoonlijk revalidatieschema opstellen. Vervolgens kunt u onder de deskundige begeleiding van onze fysiotherapeuten alleen of in kleine groepjes aan de slag gaan om de belastbaarheid van uw lichaam te vergroten. Meer weten? U leest hier alles over revalideren bij AAFysio in Friesland.

Geschreven door het team van AAFysio

AAFysio is de praktijk voor fysiotherapie van Auke Attema. In 2013 heb ik de opleiding Fysiotherapie voltooid aan de HanzeHogeschool Groningen. Middels de opleiding fysiotherapie heb ik mijn doel bereikt om me bezig te houden met sport, beweging en mensen helpen.

Online
Auke | AAFysioX

Chat nu met Auke

Hallo! Voor een afspraak of informatie kunt u ons ook een Whatsapp berichtje sturen. Dan komen wij hier zo snel mogelijk op terug. 😀